Alla inlägg den 15 april 2009

Av gurun - 15 april 2009 20:35

liga-oraklet blomman tränar cl nästa säsong.....

Av gurun - 15 april 2009 20:28

Ojdå!

 Hårde M.E från slätafly har tränat med nybro, får jag kanske ändå fel om nybro? Kanske men då krävs nog både en,två,tre anderbergare i laget (ellr nej nu sa jag en för mycket va?) igen för nu är snart S.S klar för CL som behöver backar efter att tappar deras två bästa i liljroth och forsell...


Vet dock att en av anderbergarna har tränat med CL tidigare, och eftersom CL är på alla spelare i östra småland så kanske han är aktuell....vi får se

Av gurun - 15 april 2009 20:06

hela fyra spelare från mariannelund ska provspela för Vimmerby tillsammans med rodewald från kvillsfors.......håller två lag på att tappa sina viktigaste spelare?

Tappar mariannelund jimmie johansson blir inte dom och räkna med nästa år om inga går motsatt väg eller kommer bra förvärv från andra klubbar....fortsättning följer!


Av gurun - 15 april 2009 19:56

- ny tränare i värnamo, magnus carlstedt och silly season har börjat bra för VIK. lillebror amnebrink hem från gnosjö, målvakt anders schultz från månsarp, andreas johansson från barnarp och en ung carlstedt som iår varit med månsarp i tvåan(son till magnus?).

har vi en outsider här?



- sebastian raun från färjestaden nära borgholm....vilka ska kunna stoppa bibk iår?

Av gurun - 15 april 2009 19:40

Sandbäckshults bästa lirare niklas g och lindberg byter till craftstaden, oväntat? nej.    sandbäckshult i fyran 2010?

Av gurun - 15 april 2009 17:47

- redan några som tar åt sig för mycket, men kul att ni bryr er (=


- jaha lite nya lag har vi med. vågar nog sticka ut hakan o säga att årets division fyra serier kommer hålla flera snäpp högre klass än vad årets gjorde..... främst beroende på att hela fyra lag från trean rök(kalle-anka nivå på de som ska bestämma hur serierna ska se ut på förbundet? svar ja ) men även att två av nykomlingarna gick rent från sin div.5 serie! återstår och se om de säger mest om höjdarna och fibf eller hur dålig serierna var, hoppas på de förstnämnda!

Tror framförallt fibf kommer bli ett topplag även i fyran, ryktas om daniel nilssson till fibf, odds på att han isåfall vinner poängligan? låga....Dock ryktas viktiga björn nilsson och den bäste poänggöraen till CL...fast iofs, vilka i sydöstra småland har inte ryktats till cl?....


Höjdarna med ett par riktiga poängplockare, varav en hade varit en annnnnnning bättre om han håller sig på banan lite och jobbar med sitt psyke, i femman höll de ändå, gör det de i en stark div.4 östra ?

Tror toppen i laget håller hög nivå men botten är för dålig för att kunna utmana i denna serie med andra betydligt mer jämnare lag.


Ett blekingelag tillkom när alla andra försvann och de är olofström, som tappat mourijärvi redan, hur gör bröderna mikkonen? ska han till växjö en runda till kanske? vilken cirkus!

Men stannar dessa så kommer olofström bli ett av de bättre lagen helt klart, kanske bäst?


Inte långt från olofström ligger Ryd, en nykomling som sånär också tog full pott men bommade någon match i slutet.

Ungt lag med spelare från smålandslag sista åren och med en tränare som har väldigt bra kontakter...ryktas om minst två stycken från carlshamn och även en legend i ett annat lag i östra serien(legend kanske är stort ord? )......Ja där får man nog säga legend för den klubben faktiskt...Tror ryd blir en positiv överraskning! kommer sätta käppar i hjulet för många.


Inte långt från ryd ligger älmhult, som sitter inne på seriens bästa och mest hetlevrade målvakt....Röke och älmhult har tidigare haft bra kontakt och det måste va et alternativ....Älmhult räckte inte till i trean men är ett grymt hemmalag. Får mna behålla de mesta är älmhult som vanligt med och krigar om de högre platserna...


Rätt långt från älmhult ligger Gnosjö.....Gnosjö IBF som likt färjestadens ibf är ett farmalag för ett annat representationslag...Jag tror gnosjö kommer få det tufft med tanke på att a-laget åkte ur tvåan vilket verkligen inte gynnade gibf såklart. i det fallet är jag ganska säker på att de sa mest om serien att detta unga lag gick upp och nu med ett a-lag som tappat stommen så lär en del av gibfs stomme få spela division tre. Det blir bara ett år i fyran är jag rädd för gibf, serien är för bra iår.


Kvillsfors som ligger.....ja var fan ligger kvillsfors?.... någonstans i vetlanda trakten. Kvillsfors är ett lag som när de gick upp i trean levde på två bröder, den ena är redan i sävsjö och den andre provtränar med vimmerby, sävsjö även intresserat...Kvillsfors är ett lag som lever på en jävla laganda som gör att dom krigar till sista blodsdroppe, alltid gjort och kommer öfrmogligen alltid göra. Men nu när endel lämnade för sävsjö redan till förra året och den bäste och kanske nån till lär göra detsamma (iallefall lämna kvillsfors) så tror jag kvillsfors får försöka ta några mellanår här i fyran nu....om dom överlever....snackas dock om en sammanslagning med vetlanda....jo kan nog stärka...vetlanda kom väl typ sist i femman?...i längden är de nog bra dock.


Lång uppe på ön ligger borgholm, ett borgholm som jag tror sitter inne på seriens bästa lag och nu ryktas spelare från Cl och färjestaden vända tillbaka till laget några mil norr ut. Men viktigaste av allt var att pettersson/hultenius inte nappade på CL, de öste in poäng i trean och det kommer de göra i fyran också, var så säkra......


En av serierna kommer bli den bästa div.4 serien någonsin...kan ni gissa vilken ?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad saknar man mest i dessa lägre serier?
  Intresse, för dålig bevakning av massmedia som exempel.
 Matcharrangemang av klubbarna ska vara bättre så det blir lite drag kring matcherna
 Publiken!
 Seriösa föreningar och lag
 Fina idrottshallar!
 Bättre domare!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Diskutera och läs i gästboken här!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards